Services

Deze pagina biedt een overzicht van de extra services die de praktijk biedt.

Online-consult (eConsult)

consult@ramdin.nl

Het eConsult biedt de mogelijkheid een vraag te stellen aan de arts, als aanvulling op een spreekuur of telefonisch consult.

Voordelen van een eConsult zijn:

Neem bij (twijfel over) een spoedgeval altijd direct contact op met de praktijk.

Stel nu een vraag over:

Uitslag onderzoek: bloed- of urineonderzoek, röntgenfoto’s, uitstrijkje, en alle andere onderzoeken; de uitslagen zijn normaal in 1 week bij ons binnen.

Leefstijl adviezen: gewicht, roken, gezond eten, lichaamsbeweging.

Medicatie: bijwerkingen, dosering; de apotheker kan ook veel informatie verschaffen.

Vragenformulier

Recepten service: Online-herhaalrecept of Receptenlijn

(Recept@ramdin.nl) - (070-322 85 65)

Het Online-herhaalrecept en de Receptenlijn dienen als aanvulling om een herhaalrecept te bestellen via de praktijk. Ze hebben zelfs voordelen vergeleken met de ‘klassieke manier’ van herhaalrecepten bestellen bij de assistente via de praktijktelefoon.

De voordelen zijn

Voor een goede verwerking van de recepten is het belangrijk dat u een lijstje van de te bestellen medicatie bij u houdt.

Apotheek Hupperetz: onze apotheek aan huis!

Geen extra looptijd meer voor het ophalen van u recepten

Recepten worden direct naar de apotheek doorgestuurd, dus de verwerking vindt sneller plaats.

Bestelling van herhaalrecept

Benodigde Medicijnen

Indien u meer medicijnen nodig heeft dient u contact op te nemen met de praktijk.

Dietist

Volgt nog

Reizigersvaccinaties

U kunt op de praktijk ook terecht voor reizigersvaccinaties (behalve gele koorts) en malariapreventie. De assistente neemt tijdens een consult uitgebreid de tijd om te bekijken welke vaccinaties voor uw reis gewenst zijn en om andere adviezen en preventieve maatregelen met u te bespreken. Om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen, wordt u geadviseerd om 6-8 weken voor vertrek een afspraak te maken. Echter ook enkele weken voor vertrek zijn vaak voldoende mogelijkheden voor adequate vaccinatie.

De kosten voor het reisadvies (consult) en de vaccinaties worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed (bij een aanvullende verzekering). Hierdoor bent u voordeliger uit dan bij een vaccinatiecentrum zoal de GGD. Klik hier voor een volledig overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Voor veel vakantielanden zijn met betrekking tot infectieziekten richtlijnen opgesteld, die als uitgangspunt dienen voor vaccinatie en preventie van deze infectieziekten. Welke preventie- maatregelen voor u van belang zijn, hangt af van de reisbestemming, de soort reis, de verblijfsduur, de gezondheid en leeftijd van de reiziger. Op de website www.gezondopreis.nl kunt u per land informatie vinden over infectieziekten die in dat land veel voorkomen. Op deze manier kunt u zichzelf reeds oriënteren over eventuele benodigde vaccinaties. Ook vindt u hier algemene informatie en tips ter voorkoming van infecties tijdens uw verblijf in het buitenland. Bij onduidelijkheden kunt u natuurlijk altijd aanvullende informatie opvragen bij de praktijk.

Contactgegevens

Regentesselaan 277
2562 EB Den Haag
E-mail: recept@ramdin.nl
Telefoon:(070) 352 17 17
Receptenlijn:(070) 322 85 65
Fax:(070) 358 72 28